Facebooktwitterlinkedin

2016 is ten einde 2017 is reeds aangevangen

Het jaar 2017 houdt ons allen bezig. Bij i-match is en wordt hard gewerkt om ook in 2017 up to date te blijven. Steeds als eerste op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Opdat service, kwaliteit en creativiteit de hoogste prioriteit zullen krijgen.

Focus voor 2017: De opmars van beveiling op het world wide web is niet te stuiten. Het beveiligen van uw website met “ssl” is een noodzaak.

Ook is i-match er van overtuigd dat het jaar 2017 een voortzetting is van de digitale revolutie in de nieuwe economie.

Wij wensen u voor komend jaar een voorspoedige reis op de elektronische snelweg, en een uitstekende gezondheid.

i-match webconcepts
Ed Riensema en Eduard Dalhuijsen

I-match december nieuws.

Van 26 december 2016 t/m 6 januari 2017 is i-match gesloten.

Er zal dan niemand aanwezig zijn op het kantoor om uw vragen te beantwoorden. Mochten er toch problemen zijn die met spoed moeten worden behandeld, dan kunt u telefonisch contact opnemen met: 06 51 20 34 18 of 06 18 65 16 59

Winnaar van de i-match facebook “like” actie

Margo Kalverboer van portugees restaurant COSTAS te medemblik¬†is de winnaar van de facebook “like” actie.

Ons restaurant bestaat uit twee verdiepingen; het restaurantgedeelte op de begane grond, hier hebben we 42 zitplaatsen. De eerste verdieping kan gereserveerd worden voor een besloten gezelschap vanaf 25 personen en er is plaats voor 44 personen. Wat doen wij met die gezelschappen zult u zich afvragen, het volgende:

We kunnen een keuze-menu geheel naar uw smaak en budget afspreken (vanaf 8 personen). We kunnen ook een Portugese Tafel serveren (vanaf 4 personen), deze bestaat uit 4 gangen.

Meer weten..